Lunden bogføring ligger i Grenå på Djursland

Lunden bogføring
Lunden bogføring

Hej,  jeg er Tatyana.
Jeg har mere end 20 års erfaring som revisor og controller.
I 2013 har jeg taget en beslutning at åbne mit eget bogføringsfirma, Lunden Bogføring, fordi jeg  føler mig som en fisk i vandet i dette emne.
Med flere års erfaring som bogholder vil jeg være et godt aktiv for jeres virksomhed. Som uddannet statsautoriseret revisor har jeg arbejdet som revisor i en del år. Desuden  har jeg også været regnskabschef i en stor virksomhed med flere filialer.

Lunden bogføring tilbyder jer en bred spektrum af tjeneste:
  • Kvalitets bogføring for små og mellemstore virksomheder
  •  Daglige bogføring og lønadministration.
  • Årsopgørelse for selvstændige (når du er en selvstændig så kan Lunden bogføring hjælpe dig med at laveårsopgørelse).
  • Ekstern bogføring (afstemning til revisor (hvis du vælger at lave din bogføring selv og bruger revisor, vil det stadigvæk være en god ide at bruge en ekstern bogholder for at tjekke dit regnskab før det skal afleveres til revisor).
Du vil helt sikkert spare penge på dette.
Tage din chance hos Lunden bogføring  og begynd at spare lige nu!

Lunden bogføring ligger i Djursland (Grenå), men alle tilbyder gælder i hele landet, da virksomhed bruger online bogføring program, f.eks. e-conomic, c5 online osv.

Lunden bogføring sørger hele tiden for at være opdateret på de gældende regler indenfor skat, moms og afgifter, så i på den måde får korrekt fradrag for alle omkostninger.

Jeg elsker også at dele min viden og elsker at give råd.
Derfor startede jeg med at skrive min blog på Lunden bogføring hvor jeg behandler de praktiske spørgsmål, der vedrører regnskab og bogføring. Det ville også være dejligt at hører din mening, derfor skal du være velkommen til at komme med kommentar.

Læs, kommenter og stil spørgsmål til Lunden Bogføring.
Ring til Lunden bogføring på telefon 42757935 eller skriv en mail: tatyana@paradis.dk

Med kærlig hilsen

Lunden bogføring
Tatyana Lassen